WELKOM BIJ INSURGENT COLD DRIP COFFEE

Cold Drip Coffee, huh?!? 

Cold Drip Coffee is een 100% natuurlijk, koud geproduceerde koffie. Insurgent bevat géén melk, geen toegevoegde suikers of andere ingrediënten van artificiële oorsprong: enkel (veel) koffie, water en 18u geduld.

Wij gebruiken dubbel zoveel koffie dan normale koffies waardoor onze smaak heel intens en puur is.
Meer koffie = meer cafeïne. Dit zorgt ervoor dat Insurgent een ideale energie- en focus-shot is, uniek in z’n soort. 

Wist je trouwens dat door de koude productie, de olie van de koffiebonen bijna niet vrijkomt? En dat is belangrijk, want hierdoor is onze koffie tot 70% minder zuur en bitter dan warme koffies. Dit komt niet alleen de smaak ten goede, maar dit zorgt ook voor bijna geen belasting op maag en darmen.

Drink Insurgent dus puur en ijskoud vanuit het flesje of on the rocks, in een mocktail met tonic of ginger ale, of in een koffiecocktail zoals Espresso Martini.

Naast de klassieke Black (Brazil), hebben we ook de Orange Ginger Infused : een cold drip koffie , infused met sinaasappel en gemberextract. Ook onze Orange Ginger werd gemaakt naar onze overtuiging en is 100% natuurlijk.

Annelies en Vic

 

Insurgent Black BRAZIL Large Pack (30x125ml)

Art.nr. 00007
€60,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hetzelfde Cold Drip proces, andere koffiebonen. De bonen voor Brazil zijn afkomstig uit Fazenda Coimbra, een pionier in agroforestry. Agroforestry of boslandbouw is een landbouwsysteem waar bomen of struiken gecombineerd worden met een landbouwgewas (hier koffie) op eenzelfde perceel.

De smaak van de koffie is zachter dan de Black. De Black is licht fruitig en drinkt nadien af richting bittere, donkere chocolade en onbewerkte vanille.

De Black Brazil is zachter van smaak. Het licht fruitige en de bittere chocolade maken plaats voor meer zoete tinten. Denk aan aroma's van melkchocolade, karamel en palmsuiker.

Ook Black Brazil is 100% clean en natuurlijk : enkel de beste koffiebonen en water.

Bewaar dit product voor later

Insurgent Cold Drip

100% Energy

100% Clean

200% Coffee

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €60.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Persoonlijke service

Wij helpen jou graag verder