WELKOM BIJ INSURGENT COLD DRIP COFFEE

Cold Drip Coffee, huh?!? 

Cold Drip Coffee is koffie die koud wordt geproduceerd door middel van een koud water druppelproces. Dit proces duurt maar liefst 18 uren. Onze koffie, single origine uit Brazilië, krijgt hierdoor een volle, ronde en pure koffiesmaak. De onaangenaam bittere en zure eigenschappen van ‘normale’ (afgekoelde) zwarte koffie blijven achterwege waardoor Cold Drip koffie ook veel zachter is voor maag en darmen.

Voor onze Cold Drip gebruiken we dubbel zoveel koffie dan er wordt gebruikt voor een normale zwarte koffie. Dit is de reden dat niet alleen onze smaak veel ronder is, maar dat het cafeïnegehalte ook dubbel zo hoog is. Dit zorgt voor een onmiddellijke boost in energie én focus.

Wist je trouwens dat cafeïne, in matig gebruik, enorm veel gezondheidsvoordelen heeft ? Verhogen van concentratie en alertheid, stimuleren van spijsvertering en verbranding, bescherming tegen diabetes, verbeteren sportprestaties,…

Het beste van alles? Insurgent Cold Drip is 100% natuurlijk, 100% clean label en 100% duurzaam : geen e-nummers, geen artificiële ingrediënten, geen melk of suiker maar pure koffie, geen plastic in onze verpakking, duurzaam geteelde bonen,…

Probeer Insurgent Cold Drip zeker ook in combinatie met (haver)melk als ice latte; met een tonic als verfrissende, oppeppende mocktail; of als hoofdingrediënt in een Espresso Martini voor een zachte, pure cocktail.

Let’s get things done !

Annelies en Vic

Insurgent Black BRAZIL Medium Pack (15x125ml)

Art.nr. 00006
€35,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hetzelfde Cold Drip proces, andere koffiebonen. De bonen voor Brazil zijn afkomstig uit Fazenda Coimbra, een pionier in agroforestry. Agroforestry of boslandbouw is een landbouwsysteem waar bomen of struiken gecombineerd worden met een landbouwgewas (hier koffie) op eenzelfde perceel.

De smaak van de koffie is zachter dan de Black. De Black is licht fruitig en drinkt nadien af richting bittere, donkere chocolade en onbewerkte vanille.

De Black Brazil is zachter van smaak. Het licht fruitige en de bittere chocolade maken plaats voor meer zoete tinten. Denk aan aroma's van melkchocolade, karamel en palmsuiker.

Ook Black Brazil is 100% clean en natuurlijk : enkel de beste koffiebonen en water.

Bewaar dit product voor later

Insurgent Cold Drip

100% Energy

100% Clean

200% Coffee

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €60.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Persoonlijke service

Wij helpen jou graag verder