Wij zijn Annelies en Vic. Wij zijn Insurgent.

Ons Insurgent-verhaal begon, zonder dat we het zelf beseften, op 13/03/2020. Vrijdag de dertiende. De dag van de lockdown.

Na een hectische periode om ons dagelijkse job georganiseerd te krijgen om de lockdown in te gaan (Annelies is leerkracht, Vic is marketing manager voor een bedrijf in de horeca-sector) volgt een moment van decompressie. Een moment van ongewilde vrije tijd door deeltijdse technische werkloosheid.

Stilzitten, dat kunnen we niet. Als gepassioneerde foodlovers, hielden we ons in deze vrije tijd bezig met het lezen, en uitproberen, van verschillende foodtrends. Wij zijn dus, onder andere, ook aan het testen gegaan met Intermittent Fasting. 

Om onze opties open te houden tijdens de fasting-windows, gingen we zoeken naar alternatieven voor warme koffie en water en naar opties om ons energiepijl hoog te houden in deze windows. 

Zo kwamen we terecht bij cold drip koffies. Onze interesse werd meteen geprikkeld : koude koffie, dat je energie-level boost omwille van het hoge cafeïnegehalte. Dat de pure smaak, intense smaak van koffie bewaard, maar alles wat zuur en bitter is achterwege laat. Dat je kan beschouwen als een gezonder, volwassener “energiedrankje” zonder enige toegevoegde of artificiële ingrediënten. Ja, wij waren verkocht… Maar vonden geen producten op de Belgische markt. 

Onze ondernemerszieltjes hebben het toen overgenomen en hier staan we dan, bijna een jaar na die vrijdag de 13de,  met Insurgent Cold Drip. Een ijskoffie van de nieuwe generatie. Het éérste Belgische merk van Cold Drip Coffee. Onze passie. Ons product.

Let’s go.